Finland University tiedottaa: Finland University vahvistaa johtoaan

Julkaistu 15.1.2016 - 12:17

Finland University panostaa voimakkaaseen kasvuvaiheeseensa ja yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 15.1.2016 alkaen on kutsuttu KTM Pekka T. Saavalainen. Nimitys vahvistaa yhtiön johtamisresursseja ja tuo yhtiöön lisää kansainvälistä kokemusta ja strategista näkemystä globaalin koulutusviennin kehittämiseksi. Saavalainen on aikaisemmin toiminut m.m.  International Development Law Organization´in (IDLO) Chief Operating Officerina sekä strategiakonsulttina ja johtajana Rdigossa, Capgeminillä ja Booz Allen Hamiltonilla.

Finland Universityn perustamisvaiheen toimitusjohtaja Pasi Kaskinen jatkaa yhtiön palveluksessa nimikkeellä Executive Vice President. Hän jatkaa hyvää työtään ennen kaikkea asiakkuuksien ja merkittävien asiakasprojektien hoitamisessa.

”Finland University on nyt nostettu hyvään kasvuvauhtiin ja meidät tunnetaan markkinoilla korkealaatuisen suomalaisen yliopistokoulutuksen viennin edelläkävijänä. Vauhdittuva kasvu edellyttää osaamisen lisäämistä ja toivotan Pekan lämpimästi tervetulleeksi”, toteaa Pasi Kaskinen.

”On hienoa päästä viemään maailmanluokan suomalaista korkeakoulutusta, rakentaa Suomen seuraavaa menestystarinaa ja olla mukana nostamassa kehittyvien maiden koulutuksen ja osaamisen tasoa. Olen hyvin innoissani uudesta tehtävästä”, sanoo Pekka T. Saavalainen.

Finland University on Itä-Suomen, Tampereen ja Turun yliopistojen yhteinen koulutusvientiorganisaatio, joka aloitti toimintansa vuoden 2014 alussa. Finland Universityn tutkimukseen perustuvat koulutuspalvelut edistävät kestävien yhteiskuntien rakentamista. Toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin ja vuonna 2015 hankitut tilaukset olivat noin 3 miljoonaa euroa. Tällä hetkellä tärkeimmät viennin kohdemaat ovat Indonesia, Oman, Vietnam, Kiina ja Thaimaa.

Helsingissä 15.1.2016

Finland University Oy:n hallitus

Lisätietoja asiasta antaa hallituksen puheenjohtaja Tuomo Lähdesmäki, puh. 050 587 9648