Valmistuminen lääketieteen lisensiaatiksi

Valmistuvalle kurssille pidetään viimeisen lukuvuoden aikana informaatiotilaisuus valmistumiseen liittyvistä käytännön asioista, aikatauluista ym.

Tutkintotodistus

Saadaksesi tutkintotodistuksen lähetä täyttämäsi todistusanomus osoitteeseen med.opintotoimisto(at)uta.fi . Kevään 2018 valajuhlassa todistuksen saavien tutkintotodistusanomus tulee olla perillä tiedekunnassa (yllä mainitussa osoitteessa) viimeisintään 16.02.2018. Todistusanomuksia löytyy alempaa tältä sivulta ja / tai  opetuskoordinaattorilta.

Huolehdi itse siitä, että kaikki tarvittavat suoritustiedot on merkitty opintorekisteriin. Tämän voit tarkastaa vertaamalla NettiOpsusta tulostamaasi rekisteriotetta todistusanomuksessa lueteltuihin ll-tutkinnon suoritusvaatimuksiin. Todistuksia annetaan pitkin lukukautta (lukuun ottamatta heinäkuuta).

Valmistumisen kunniaksi tiedekunta järjestää keväisin valmistujais- ja valajuhlan. Kaikkien tiedekuntien yhteinen valmistuneiden juhla järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Valmistuneiden juhla on oiva tilaisuus päättää opinnot juhlatunnelmiin.

Kevään 2018 valmistujais- ja valajuhla pidetään perjantaina 16.3.2018.

Todistusanomukset:

Huomioitavaa valmistumisen jälkeen.

Ammattioikeuksien hakeminen

Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto VALVIRA myöntää hakemuksesta oikeuden toimia laillistettuna lääkärinä ja erikoislääkärinä.

Ammatillinen jatkokoulutus

Valmistumisen jälkeen lääkäri voi ilmoittautua ammatilliseen jatkokoulutukseen. Näitä ovat yleislääketieteen erityiskoulutus ja erikoislääkärikoulutus.