Tampere3-ristiinopiskelu

Tampere3-ristiinopiskelu

Läsnä olevana Tampereen ammattikorkeakoulun tai Tampereen teknillisen yliopiston tutkinto-opiskelijana sinulla on mahdollisuus hakeutua suorittamaan opintoja Tampereen yliopistossa. Tampere3-opinnot lisäävät mahdollisuuksiasi valita tutkintoosi monipuolisia valinnaisia opintoja.

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK), Tampereen teknillisen yliopisto (TTY) ja Tampereen yliopisto (TaY) muodostavat yhteisen korkeakouluorganisaation (Tampere3) vuonna 2019. Yhteistyötä tiivistettiin jo syksystä 2016 alkaen tarjoamalla näiden korkeakoulujen läsnä oleville tutkinto-opiskelijoille mahdollisuus hakeutua muiden Tampere3-korkeakoulujen tiettyihin opintoihin. Ristiinopiskelusopimuksen myötä Tampereen ammattikorkeakoulun tai Tampereen teknillisen yliopiston läsnä olevat tutkinto-opiskelijat voivat hakeutua suorittamaan opintoja Tampereen yliopistossa.

Hakeutuminen

Näet tarjolla olevat Tampereen yliopiston opintojaksot ristiinopiskelupalvelusta, jonka kautta voit tarkastella ja suunnitella opintojasi, sekä hakea opiskeluoikeutta haluamillesi opintojaksoille. Tarkista opintojen soveltuvuus tutkintoosi oman korkeakoulusi ohjeiden mukaisesti ennen opintoihin hakeutumista! Huomaa lisäksi, että opintojaksoilla voi olla lukuvuoden aikana useita toteutuskertoja. On mahdollista, että vain osa toteutuskerroista on tarjolla ristiinopiskelijoille. Lisäksi kaikista opintojaksoista ei välttämättä järjestetä opetusta joka vuosi. Löydät kunkin opintojakson toteutukset ja niiden tiedot opintojakson tiedoista kohdasta "Opintojakso opetusohjelmassa".

Opiskeluoikeutta tulee hakea riittävän ajoissa, sillä opiskeluoikeuden myöntämisen jälkeen sinun tulee myös ottaa käyttöösi Tampereen yliopiston peruspalvelutunnus ja ilmoittautua opetukseen kunkin toteutuksen aikataulujen mukaisesti. Lue lisää Tampere3-opinnoista Tampereen yliopistossa.