Uudet vaihto-opiskelijat tutustuvat Tampereen yliopistoon ja kaupunkiin

Julkaistu 3.1.2017 - 14:44

Kaikkiaan 112 kansainvälistä vaihto-opiskelijaa 26 maasta aloitti maanantaina tutustumisensa Tampereen yliopistoon, kaupunkiin ja opiskelijaelämään. Nelipäiväinen orientaatio johdattaa opiskelijoita muun muassa opiskelijapalveluihin, toisen kulttuurin oppimiseen ja suomalaiseen korkeakoulujärjestelmään.

Eniten vaihto-opiskelijoita tulee tänäkin vuonna Kiinasta, nyt 22. Saksasta opiskelijoita tulee 11, Ranskasta 8, Italiasta 7 ja Tsekistä 6. Alankomaista, Etelä-Koreasta ja Turkista tulee 5 opiskelijaa jokaisesta.

Myös vuosi sitten keväällä eniten vaihto-opiskelijoita tuli Kiinasta, silloin 13. Ranskalaisia vaihto-opiskelijoita tuli tuolloin 12 ja saksalaisia 10.

Vaihto-opiskelijoiden suosituin opiskelupaikka on edelleen Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulu.

Orientaatioviikon ohjelma (pdf):

Kansainvälisten asioiden päällikkö Leena Wilkman, 040 190 9833