Uta.fi-pääsivusto sulkeutuu joulukuussa

Julkaistu 12.12.2018 - 14:50

Uusi Tampereen korkeakouluyhteisö aloittaa toimintansa 1.1.2019. Tuolloin Tampereen yliopisto ja Tampereen teknillinen yliopisto yhdistyvät Tampereen yliopistoksi, ja yliopiston ja ammattikorkeakoulun välinen yhteistyö tiivistyy.

Uuden korkeakouluyhteisön verkkosivusto on rakentunut syksyn 2018 ajan osoitteessa www.tuni.fi. Joulukuussa julkaistaan sivuston uusi etusivu sekä lisää tietoa korkeakouluyhteisön toiminnasta. Tässä yhteydessä nykyinen Tampereen yliopiston pääsivusto sulkeutuu.

Tuni.fi-verkkopalvelujen rakentaminen jatkuu vuonna 2019.

Muualla kuin uta.fi-pääsivustolla sijaitsevia verkkosivuja suljetaan ensi vuonna sitä mukaa, kun sisällöt on saatu siirrettyä uusiin tuni.fi-palveluihin.

Opiskelun opas, intra ja muut yliopistolaisten verkkopalvelut pysyvät käytössä vuodenvaihteen yli.