Tampere3-prosessi jatkaa vauhdilla eteenpäin

Julkaistu 16.12.2016 - 14:58

Tampereen teknillisen yliopiston eli TTY-säätiön hallitus on kertonut, että Tampere3-prosessi voi jatkua

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu ovat tyytyväisiä TTY-säätiön hallituksen päätökseen jatkaa Tampere3-hankkeen ja siihen liittyvän yliopistofuusion valmistelua.

– On hienoa, että olemme kaikki yhtä mieltä siitä, että tämä on hanke, jota kannattaa jatkaa, sanoo Tampereen yliopiston rehtori Liisa Laakso.

Sekä Tampereen ammattikorkeakoulu että Tampereen yliopisto ovat jo aiemmin ilmaisseet halunsa edetä Tampere3:n rakentamisessa.

– Olemme tehneet hyvää yhteistyötä ja onnistuneet löytämään uusia mahdollisuuksia kehittää korkeakoulutusta. Tampere3:n tavoitteet ovat arvokkaita sekä opiskelijoille että yhteiskunnalle, sanoo TAMKin rehtori Markku Lahtinen.

Linkki TTY:n tiedotteeseen