Professori Antti Saloniemen juhlaluento työelämän tutkimuksesta

Julkaistu 25.4.2016 - 13:12

Tampereen yliopiston sosiologian professori Antti Saloniemi pitää juhlaluentonsa Porin yliopistokeskuksen auditoriossa 125, Pohjoisranta 11, Pori, maanantaina 25. huhtikuuta klo 14 alkavassa tilaisuudessa. Luennon otsikkona on Hän ihmetteli, miten kissojen turkkiin olikin leikattu aukot juuri niihin kohtiin, missä niiden silmät olivat – Työelämää tutkimassa?

Yhteiskuntatieteiden tohtori Antti Saloniemi aloitti tehtävässään Tampereen yliopiston sosiologian professorina 1.8.2015. Tehtävän sijoituspaikka on Porin yliopistokeskus.

Saloniemi on tutkijana keskittynyt työyhteiskunnan kysymyksiin. Hän on tutkinut lähinnä terveyden, turvallisuuden ja hyvinvoinnin erilaisia ulottuvuuksia työn ja työttömyyden muuttuvissa rakenteissa.

Kurikassa syntynyt Saloniemi on suorittanut akateemiset opintonsa Tampereen yliopistossa. Hän on toiminut Tampereen yliopistossa erilaisissa tutkimus- ja opetustehtävissä pääasiassa Työelämän tutkimuskeskuksessa ja terveystieteen laitoksella (nykyisin Terveystieteiden yksikkö).  Vuoden 2004 alusta heinäkuun loppuun 2014 Saloniemi toimi sosiologian määräaikaisena professorina Tampereen yliopiston Porin yksikössä.

Saloniemi on toiminut muun muassa Työelämän tutkimus - Arbetslivsforskning -lehden päätoimittajana ja Työelämän tutkimusyhdistyksen puheenjohtajana.

Professori Antti Saloniemi, 050 462 7394