New Social Research -ohjelman haut meneillään

Julkaistu 19.9.2016 - 15:27

New Social Research (NSR) -tutkimusohjelman ensimmäiset viisi professorin tai apulaisprofessorin tehtävää ovat haettavina 30.9.2016 asti. Tampereen yliopisto palkkaa uuteen yhteiskuntatutkimuksen ohjelmaan tänä vuonna viisi ja ensi vuonna toiset viisi professoria tai apulaisprofessoria tenure-urapolulle. Myös tutkimusjohtajan tehtäväntäyttö on meneillään.

Tampereen yliopisto vahvistaa New Social Research -tutkimusohjelman avulla asemaansa yhteiskuntatutkimuksen kansallisena ja kansainvälisenä keskuksena.

Ohjelma uudistaa sekä yhteiskuntatutkimuksen kohteita ja metodeja että yleisemminkin tapoja tehdä tutkimusta.

Monitieteisen tutkimusohjelman teemoja ovat Monimutkaisen maailman hallinta, Toimijuuden murrokset ja vahvistaminen, Muuttuva työ, Hyvinvoinnin tulevaisuus sekä Viestinnän, informaation ja vuorovaikutuksen uudet muodot.

Meneillään olevat rekrytoinnit ovat kansainvälisiä.

Hakuilmoitus
New Social Research -verkkosivut

Lisätietoja ohjelmasta ja hauista:
Professori Pertti Haapala, 050 524 2284