Lasten akatemiassa tähtitieteilijä Tomi Hyvönen etsii avaruudesta elämää

Julkaistu 22.11.2016 - 12:01

Tampereen Lasten akatemia jatkuu lauantaina 3. joulukuuta kello 11.15 - 12.00, kun tähtitieteilijä Tomi Hyvönen tulee luennoimaan lapsille aiheesta Avaruuden ihmeitä. Luento pidetään Tampereen yliopiston päärakennuksen luentosalissa A1, Kalevantie 4.

Tomi Hyvönen on filosofian tohtori ja diplomi-insinööri. Luennolla hän esittelee upeiden kuvien avulla maailmankaikkeuden ihmeitä. Miten tähdet syntyvät? Entä millaisia kohteita mustat aukot oikein ovat? Ovatko tähtitieteilijät löytäneet meidän oman maapallomme kaltaisia planeettoja muiden tähtien ympäriltä? Onko avaruudessa elämää?

Lasten akatemia

Tampereen Lasten akatemian toiminta alkoi tammikuussa 2016. Lasten akatemian tarkoituksena on innostaa lapsia kyselemään, ottamaan selvää ja tutkimaan. Akatemiassa voivat opiskella 7-10 -vuotiaat, eikä luennoille tarvitse ilmoittautua. Luennot on suunnattu lapsille, mutta myös heidän vanhempansa tai muut saattajat ovat tervetulleita.

Tervetuloa!

Katso lisää: http://www.uta.fi/lastenakatemia

Lasten akatemian toteuttavat yhteistyössä:
* Tampereen yliopisto,
* Tampereen teknillinen yliopisto,
* Tampereen LUMATE-keskus sekä
* Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut ja museopalvelut.

Markkinointikoordinaattori Kyösti Koskela, 050 318 6621, kyosti.koskela@uta.fi
Tampereen yliopisto