Kevään vaihto-opiskelijat tutustuvat Tampereen yliopistoon ja kaupunkiin

Julkaistu 5.1.2016 - 12:47

Kaikkiaan 104 kansainvälistä vaihto-opiskelijaa 27 maasta aloitti maanantaina tutustumisensa Tampereen yliopistoon, kaupunkiin ja opiskelijaelämään. Nelipäiväinen orientaatio johdattaa opiskelijoita muun muassa opiskelijapalveluihin, toisen kulttuurin oppimiseen ja suomalaiseen korkeakoulujärjestelmään.

Eniten vaihto-opiskelijoita tulee tällä kertaa Kiinasta, 13, ja Ranskasta, 12 sekä Saksasta (10), Venäjältä (8), Kreikasta (8), Espanjasta (6) ja Brasiliasta (5). Lisäksi 20 muusta maasta tulee 1–4 opiskelijaa jokaisesta.

Suurin osa vaihto-opiskelijoista opiskelee Johtamiskorkeakoulussa kauppatieteiden ja politiikan tutkimuksen tutkinto-ohjelmissa, Yhteiskunta- ja kulttuuritieteiden yksikössä sosiaalitieteiden ja sosiaalityön tutkinto-ohjelmissa sekä Kieli-, käännös- ja kirjallisuustieteiden yksikössä englannin kielen, kirjallisuuden ja kääntämisen tutkinto-ohjelmassa ja ranskan kielen tutkinto-ohjelmassa.

Orientaatioviikon ohjelma (pdf)

Kansainvälisten asioiden päällikkö Kaisa Kurki, 040 190 1531